ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ & ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ



ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ & ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ
ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ


Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, οι φίλοι, συνδημότες και συνεργάτες της Δημοτικής Παράταξης « ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ για ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ » με επικεφαλή τον Φάνη Οικονομάκο υλοποίησαν μία σκέψη και επιθυμία τους, πραγματοποιώντας ένα προσκύνημα στον Άγιο Νεκτάριο της Αίγινας με παράλληλη περιήγηση  στη Πέρδικα και στη πόλη της Αίγινας.

Δύο πούλμαν ξεκίνησαν από τον Άγιο Δημήτριο και παρά τη γκρίζα και βροχερή ημέρα μία ζεστή παρέα δημιουργήθηκε με άριστη διάθεση και επικοινωνία. Επίσης, εκφράστηκε η επιθυμία να επαναληφθούν τέτοιες εκδηλώσεις, διότι για όλους ήταν μία όαση, αυτή την εποχή, που η πρωτοφανής οικονομική κρίση βυθίζει όλο και περισσότερο τη χώρα και στον ορίζοντα δεν διαφαίνεται κάποια διέξοδος.


 Ο επικεφαλής της παράταξης Φάνης Οικονομάκος, ευχαριστώντας όλους τους φίλους για τη συμμετοχή τους, τόνισε ιδιαίτερα «ότι πρέπει με αλληλεγγύη να αλληλοστηριχθούμε για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση, βοηθώντας ο ένας τον άλλο και είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρήσουμε τη συνοχή μας. Σας διαβεβαιώνω ότι η παράταξη μας θα σταθεί στο πλάι κάθε δοκιμαζόμενου δημότη και παρούσα στα προβλήματα που παρουσιάζονται σε κάθε γειτονιά ».
                                                                                          Γραφείο Τύπου
Δημιουργικής Ενότητας για Ανθρώπινη Πόλη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου