ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί φίλοι,
   με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  πίτας του συνδυασμού μας, «Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη» που θα γίνει την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγ.Δημητρίου (οδός Γράμμου, έναντι Ταχυδρομείου).

   Η Νέα Χρονιά που ήδη ξεκίνησε, είναι η Χρονιά της ‘Δημιουργικής Ενότητας για Ανθρώπινη Πόλη’ που φέρνει μαζί της την Ελπίδα και την Αλληλεγγύη σε ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες και τους δημότες που μας έχουν ανάγκη.
   Σας καλούμε ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ !!  να κάνουμε το πρώτο βήμα της νέας χρονιάς, να ανταλλάξουμε ευχές και να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας για να γυρίσουμε σελίδα στον Δήμο μας και να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στους Δημότες μας.

Η παρουσία ΟΛΩΝ ΣΑΣ  θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς,
Φάνης Οικονομάκος

Υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου με τον συνδυασμό,
«Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη»
  
** Στην κοπή της πίτας, με πλήρη σεβασμό στις αξίες της παράδοσης και την προαγωγή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, θα απολαύσουμε γνήσια παραδοσιακή  μουσική και χορό που θα μας χαρίσει με την συμμετοχή του το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Αρκάδων του Δήμου μας, που μας τιμάει ιδιαίτερα με την ευγενική προσφορά του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου