ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

Αγαπητοί Φίλοι,
  τις τελευταίες μέρες ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές Αγάπης και Συγκίνησης από όλους εσάς που μας αγκαλιάσατε και μας βάλατε στην πρώτη θέση της καρδιάς σας και της εμπιστοσύνης σας.
 Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για  την προσπάθεια,  που   κάνετε όλοι μαζί και για την στήριξη σας. Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας σε αυτή τη μεγάλη στιγμή, που  ζούμε όλοι σήμερα. Σε αυτή  την  μεγάλη στιγμή  για την  πόλη μας.
  Σας ευχαριστώ, όμως πάνω  από όλα, για την επιμονή σας και την πίστη σας στην δημοτική μας παράταξη.
  Ενωθήκαμε από όλες τις γειτονιές της πόλης, άνθρωποι με κοινούς στόχους, με κοινό όραμα για να πάμε την πόλη μας μπροστά. Είμαστε όλοι εδώ, φίλοι, γείτονες, συνεργάτες, γιατί πιστεύουμε, γιατί αποφασίσαμε να βάλουμε τέλος σε όλα όσα μας κρατούν στάσιμους.Είμαστε όλοι εδώ, διότι πιστεύουμε πως η συμμετοχή μας είναι εκείνη, που θα δώσει τη δυναμική για ένα νέο ξεκίνημα, δυνατό και ελπιδοφόρο.
  Είμαστε όλοι εδώ, διότι πιστεύουμε στη δύναμη της νέας γενιάς. Της γενιάς, που αξίζει τόσα πολλά και – δυστυχώς – λαμβάνει τα λιγότερα. Πιστεύουμε στις ικανότητες, στις δεξιότητες, στις γνώσεις και στη δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων. Πιστεύουμε στην ειλικρινή προσπάθεια να αλλάξουν τα πράγματα και μέσα από καινοτόμες και ριζοσπαστικές ιδέες να δημιουργήσουν νέα δεδομένα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και στα όνειρα τους.
 Δίνουμε όλοι σήμερα το παρόν, διότι πιστεύουμε στη δυναμική των αυτοδημιούργητων και πετυχημένων επαγγελματικά ανθρώπων. Αυτών που δεν βρέθηκαν στην πολιτική από συμφέρον, που δεν ήρθαν να πάρουν αλλά να δώσουν και το αποδεικνύουν καθημερινά με το βίο τους.
  Πιστεύουμε σε εκείνους, που δεν εμφανίστηκαν από το πουθενά, που δεν ήρθαν ουρανοκατέβατοι, αλλά ζουν και βιώνουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε μικρός επιχειρηματίας, κάθε πολίτης αυτού του Δήμου.
  Πάνω απ' όλα, όμως είμαστε εδώ, όλοι όσοι αγαπάμε τον τόπο μας,  διότι πιστεύουμε σε αυτό το κομμάτι που ζούμε, μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, δημιουργούμε και εξελισσόμαστε.
Εδώ είναι η Πόλη μας.
Εδώ είναι η Ζωή μας.
Δεν θέλουμε άλλες χαμένες ευκαιρίες.
Δεν θέλουμε να μείνουμε κι άλλο πίσω.
Φάνης Οικονομάκος
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου