ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Η « Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη » είναι μία Ανεξάρτητη, Αδέσμευτη Παράταξη στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, το τονίζουμε για όσους θέλουν να μην το καταλαβαίνουν.
 Από το 2010, όταν κάποιοι κέρδιζαν το κομματικό χρίσμα με «λυτούς και δεμένους» και που σήμερα δεν τολμούν να αναφέρονται στο κόμμα και κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, η δική μας παράταξη προχώρησε και συνένωσε ενεργούς πολίτες συνδημότες μας με ένα και μοναδικό λόγο και φιλοσοφία: την πόλη μας και τους κατοίκους της.
  Έχουμε διακηρυγμένες θέσεις και οράματα και για αυτά παλεύουμε. Ο καθένας μας ιδεολογικοπολιτικά ανήκει κάπου, εδώ αυτό δεν μας αφορά, δεν υιοθετούμε καμία κομματική ιδεολογία για αυτό και παραμένουμε αδέσμευτοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας και στο πρόγραμμα μας.
  Όσοι συνδημότες μας ενεργοί πολίτες αγκάλιασαν και αγκαλιάζουν το εγχείρημα μας εντάσσονται είτε στον κορμό της παράταξης, είτε απλά υποστηρίζουν το πρόγραμμα μας και στο τέλος με την δική τους ψήφο θα μας αναδείξουν στην εξουσία του Δήμου.
  Η προσπάθεια «κάποιων» να αναχαιτίσουν την προέλαση μας θα πέσει στο κενό, κανένας σπόρος τους δεν θα αποδώσει.
  Βέβαια, τέτοιες μεθόδους διασποράς συκοφαντιών τις κατέχουν καλά και με αυτές προσπαθούν να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά τους ψηφοφόρους του Αγίου Δημητρίου και φανταστείτε, μόλις επίσημα άρχισε η προεκλογική   περίοδος για τις δημοτικές εκλογές και ο πανικός τους κυρίευσε.
  Είχαν 3,5 χρόνια στην διάθεση τους να πείσουν και να αποδείξουν ότι έχουν ικανότητες δεν το έπραξαν, λυπούμαστε δεν ευθυνόμαστε εμείς παρά τις καλοπροαίρετες προσπάθειες και προτάσεις μας μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.
  Δυστυχώς, τώρα ήρθε ή ώρα του δημότη να τους βαθμολογήσει και να επιλέξει την πορεία για καλύτερες μέρες. Εμείς υποσχόμαστε και αποδεικνύουμε ότι μπορούμε.
  Φίλε δημότη και φίλη δημότισσα, η παράταξη μας είναι ανοιχτή ΔΕΝ αποκλείει κανένα σας και καμία σας να στρατευθείτε σε αυτή την προσπάθεια. Τους μόνους που ΔΕΝ δεχόμαστε είναι όσοι με ιδιοτέλεια είτε προσωπική, είτε με υστεροβουλία επιβολής κομματικών γραμμών θελήσουν να παρεισφρήσουν στην παράταξη μας.
  Ανοικτά, καθαρά, όλοι όσοι αγαπούν, σέβονται και επιθυμούν να αλλάξει η πόλη του Αγίου Δημητρίου, είναι καλοδεχούμενοι.
  Οι θέσεις μας είναι σαφείς: κλείστε τα αφτιά σας για τυχόν συκοφαντίες και διαστρεβλώσεις που θα σας προσφέρουν.
  Εδώ είμαστε, ρωτήστε μας για να έχετε σαφή γνώση και άποψη, έχουμε καιρό ακόμη μέχρι τις 18 και τις 25 Μαΐου.
  Είμαστε προετοιμασμένοι για να ακούσουμε πολλά ψέματα δεν μας πτοούν, αλλά μας πεισμώνουν, μας δυναμώνουν και μας συσπειρώνουν.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Καλό Αγώνα και Καλή Επιτυχία για τον Άγιο Δημήτριο
Φάνης Οικονομάκος
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου