ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγ. Δημήτριος 19 Μαΐου 2014
Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,
Θα ήθελα να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου, ένα Μεγάλο Ευχαριστώ, που μας τιμήσατε με την ψήφο σας, την εμπιστοσύνη σας, την συμμετοχή σας, τον αγώνα σας, την στήριξη και την αγάπη που δείξατε στην παράταξη μας και σε εμένα προσωπικά, στον ανυστερόβουλο, τίμιο, έντιμο, με ήθος προεκλογικό αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί στην εκλογική διαδικασία της 18ης Μαΐου.
Επίσης, θέλω να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου σε όλους τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους μας, τους εθελοντές και συνεργάτες μου, κάθε  φίλη και φίλο για τον ανιδιοτελή και κοπιαστικό αγώνα που έκαναν για την παράταξη μας όλη αυτή την περίοδο.
Με βάση τα ποσοστά των εκλογών της 18ης Μάιου 2014, είμαστε η μοναδική παράταξη που είχε σαφή άνοδο σε σχέση με τις υπόλοιπες αντιπολιτευόμενες παρατάξεις, συγκριτικά με τα αποτελέσματα των παρατάξεων που έλαβαν μέρος στις εκλογές του 2010.
Το αποτέλεσμα ωστόσο δεν είναι το επιθυμητό για την παράταξη μας, αλλά σεβόμαστε απόλυτα την ετυμηγορία του λαού του Αγίου Δημητρίου ο οποίος είναι και ο τελικός κριτής όλων μας.
Ευχόμαστε το καλύτερο για το μέλλον του Αγ. Δημήτριου, θα είμαστε παρόντες σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον Δήμο μας και θα τιμήσουμε όλους όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους και όλους ανεξαιρέτως συνδημότες μας.
Με Αγάπη
Φάνης Οικονομάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου