ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

 


 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 

















 
      Η παράταξη μας Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη στα πλαίσια της επικοινωνίας της με τους Δημότες έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του 3ου Δημοτικού Σχολείου.
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 



 




 
     Στην ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης Φάνης Οικονομάκος τόνισε με έμφαση ότι η Αυτοδιοίκηση πρέπει να λειτουργεί χωρίς κηδεμόνες και προστάτες, αυτοδύναμη, αποκεντρωμένη με δημοκρατική δομή και κοινωνική ευαισθησία, χωρίς καθοδήγηση κομματικών χρωμάτων και κομματικών δεσμεύσεων.
 
   Ανέδειξε για άλλη μία φορά τα προβλήματα της Πόλης, τα οποία παραμένων άλυτα, όπως το ρέμα της Πικροδάφνης, ο Ασύρματος, το Κυκλοφοριακό, οι Εγκαταστάσεις της ΕΘΕΛ, τα νεκροταφεία, η Καθαριότητα της Πόλης και η Διαχείρηση των Απορριμμάτων και τα Έργα Υποδομής.
  
  Τέλος στάθηκε στην αναγκαιότητα να παλέψουμε όλοι μαζί για να ανατρέψουμε το αρνητικό κλίμα που βιώνουμε καθημερινά σαν χώρα, σαν πόλη και σαν πολίτες και να σχεδιάσουμε τη νέα πορεία, να θέσουμε οράματα και στόχους θεμελιώνοντας το μέλλον που αξίζουμε και μας ανήκει και όχι το μέλλον που κάποιοι θέλουν να μας χαράξουν.



Η μεγαλειώδης παρουσία και ο ενθουσιασμός των παρευρισκομένων συνδημοτών, καθώς και η άψογη εμφάνιση του χορευτικού του Εθνικοτοπικού Συλλόγου Κρητών Αγίου Δημητρίου δικαίωσαν τον επικεφαλής και τους συνεργάτες του.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου